Categories Menu

Yoga/meditation

Sen 2005 utövar jag yoga och meditation regelbundet. Jag har undervisat både vuxna, ungdomar och barn under många år. De yogaformer jag främst utövat är kundaliniyoga (ursprunget till Medicinsk yoga) och yinyoga. Yogan och meditationen har varit viktiga delar för min egen personliga utveckling och för mitt välmående. De har hjälpt mig att hitta inre lugn, mer fokus och närvaro i mig själv och i livet. Jag har också blivit fri från fysiska smärtor och spänningar.

Yogan och meditationen finns med i mina självutvecklingskurser som en naturlig del. Jag erbjuder även yogaklasser och workshops på Bönnarpsgård kursgård i Svedala och på förfrågan även på andra platser.

Denna termin har jag endast en kurs i yoga och meditation – det är chakraresan. Chakraresan är något jag själv utvecklat under många år. Jag utbildar sen i år även ledare i chakraresan eftersom intresset har vuxit sig så stort.

Om du vill lära dig yoga, vill ha yoga på din arbetsplats eller utbilda dig i yoga är du välkommen att höra av dig till mig på helena@yourvisioncoachacademy.se eller 0733 97 89 33.

Läs gärna mer under fliken ”Chakraresan”.

Share Button