Categories Menu

Yoga

Yoga handlar om balans mellan kropp, sinne och själ.

Den fysiska kroppen behöver mjukgörande och stärkande övningar, men också vila och avslappning. Den behöver tid för återhämtning och läkning. Vi behöver lära känna våra kroppar för att förstå vad de mår bra av och behöver.

Sinnet behöver vila och avslappning. Vi kan då få tillgång till vår intuition som kan vägleda oss i livet.  Genom yoga och meditation kan vi öka vår medvetenhet och vår förståelse för oss själva, våra relationer, våra känslor, tankar och liv.

Själen kan vara lite svårare att komma i kontakt med. För att nå själen behöver vi släppa intellektet, komma i kontakt med våra känslor och se vem som finns bortom intellekt och känslor. Själen kan vägleda oss genom kommunikationen med våra känslor, kroppar och sinnen.

Yoga och meditation skapar fokus, inre lugn, närvaro och har även en hel del hälsoeffekter. När vi är avslappnade och fokuserade är det lättare att göra ”rätt” saker. Det kan därför öka vår effektivitet i arbetet, tro det eller ej.

Jag kan komma till er arbetsplats eller kick-off för yoga och meditation. Det går även att boka en yogaklass på Bönnarpsgård eller ansluta sig till öppna klasser. Om du själv vill gå på yoga och meditation på Bönnarpsgård kan du läsa mer på www.lightworkeracademy.org   Annars kan du ringa 0733 97 89 33 eller maila helena@yourvisioncoachacademy.se för mer information och bokning.

Share Button