Categories Menu

Posted in Helenas Blogg

Coachutbildning intensiv start 6 oktober

En helhetsupplevelse på kursgården Bönnarpsgård, mitt i naturen bara 10 minuter från Malmö. Hemlagad, vegetarisk och ekologisk mat. Möjlighet till övernattning. 

Få verktyg och minnen för livet! Gå 5 dagar för 9 000 kr eller hela coachutbildningen för 19 000 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“YourVision är en professionell och komplett coachutbildning som har gett mig många insikter och nycklar till min egen och andras utveckling. Undervisningen är levande och djupgående på många plan, med ett resultat som jag inte trodde var möjligt på så kort tid.”  Johanna Jonasson

 “Helena är en otroligt varm, öppen och kreativ person, som bjuder på sig själv till 100%. Man känner sig alltid avslappnad och välkommen i hennes närvaro.” Mats H

“Helena, du är äkta, ärlig, närvarande och generös. Utbildningen har varit strukturerad och utmanande på en lagom nivå. Du är professionell och enormt inspirerande. “ Linda S

Få verktyg för livet! Vår coachutbildning är ICF ackrediterad och influerad av co-active coaching. Du lär dig vad coaching är, hur man coachar och varför. Du får både teoretiska kunskaper och praktiska övningar. Utbildningen är levande, dynamisk, kraftfull och strukturerad. Inte nog med att du lär dig coaching, du får även en kick-off i ditt eget liv och din personliga utveckling. Utbildningen ges på Kursgården Bönnarpsgård. Coaching går att tillämpa i alla mellanmänskliga relationer, både på jobbet, i det sociala livet och i hemmet. Du behöver inte arbeta som coach efter utbildningen, det går lika bra att använda de nya kunskaperna i den yrkesroll du har idag.

Du får ta del av följande:

 • ICF’s 11 kärnkompetenser (Etik & professionalism, coachnärvaro, aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, utforma handlingar, planering & målformulering, hantera framsteg & ansvarstagande etc.)
 • Co-Active coaching (Dynamisk form av coaching som bygger på gestaltpsykologi och drama)
 • Coachande förhållningssätt
 • Coachingrelationen
 • Praktiska övningar
 • Coachverktyg
 • Samtalsteknik
 • GROOW – en enkel metod för coaching
 • Rollspel
 • Visualisering
 • Avslappning
 • Intuitionsträning

Kursdatum : 6-10 oktober kl.8.30 – 17

För dig som vill diplomeras som coach är det även 2 dagars uppföljning och diplomering i mars, samt arbete med övningsklienter, egen coaching 3 tim och handledning 3 tim. Det finns efter det även möjlighet till internationell certifiering enligt ICF.

Plats: Bönnarpsgård Kursgård, Svedala (12 km från Malmö, 2 mil från Sturup)

Utbildare: Helena Omfors har en fil.kand i psykologi och är professionell certifierad coach, PCC ICF, samt utbildad i co-active coaching. Helena har utbildat mer än 30 grupper i coaching, hållit kurser i coachande föräldraskap, coachande ledarskap och gruppcoaching. Hon har coachat över 3000 timmar, både ungdomar och vuxna. Hon är även författare av “Familjelycka med coachande föräldraskap”, “Själens längtan” och “Hitta din väg och ditt sanna jag”.

Pris: 5 dagars utbildning inkl. mat och utbildningsmaterial – 9 000kr (ex moms för företag)

Pris: 5 dagar + 2 uppföljningsdagar i december , mat, material, 3 tim coaching,  3 tim handledning – 19 000kr (ex moms för företag)

Övernattning: 600kr/dygn inkl. helpension (ex moms företag)

Dessutom ingår fika och mat – hälsosam, vegetarisk och hemlagad mat. Boken “Hitta din väg och ditt sanna jag” ingår även den.

Vill du veta mer eller anmäla dig? Hör av dig till Helena Omfors, helena@yourvisioncoachacademy.se eller 0733 97 89 33.

Varmt välkommen!

Share Button