Välkommen på 5-dagars självutvecklingskurs och retreat på Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter den 3-7 juli. 

Vi börjar morgnarna med yoga & meditation i trädgården, efter det äter vi frukost i trädgården. Sen tar vi en meditativ promenad i omgivningarna innan vi gör en workshop i personlig utveckling. Efter det serveras lunch och efter lunchen blir det en längre vila till singing crystal bowls. På eftermiddagarna fortsätter vi våra övningar i personlig utveckling innan kvällens måltid. Efter middagen finns tid för reflektion, vila, promenad eller umgänge.

Yogan vi utövar är yinyoga och kundaliniyoga – med fokus på inre lugn, återhämtning och stillhet. Jag anpassar passen så att alla har möjlighet att vara med.

Våra övningar i personlig utveckling kommer att handla om självkännedom, självkänsla, tankemönster, den inre dialogen och livet vi önskar skapa. Vi kommer att fokusera på frågeställningar som: Vem är jag? Vem vill jag vara? Hur mår jag? Hur vill jag må? Vad längtar jag efter? Hur vill jag leva mitt liv? Vilka förändringar behöver jag göra för att förbättra min livskvalitet och mitt mående? Jag coachar och ger medial vägledning i grupp.

Du kan välja att sova över i delat sovrum (2-4 personer), tälta i trädgården eller åka hem på kvällarna. Frukost, fika, lunch och kvällsmat ingår i kursen liksom boken ”Hitta din väg och ditt sanna jag”.

Kursupplägg: Vi börjar morgnarna med te och yoga kl.7. Vi avslutar dagarna efter middagen som serveras ca kl.18. Om du önskar kortare dagar går det bra att avvika före middagen.

Pris: 5500 kr inkl. mat exklusive boende. Övernattning i delat rum 300 kr/natt. Övernattning i tält 100 kr/natt.

Plats: Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter, Bönnarpsvägen 166, 233 92 Svedala.

Om du kommer med tåg eller buss åk till Oxie station är det ca 30 minuters promenad till kursgården. Om du önskar skjuts vänligen meddela detta i förväg.

Anmäl dig till helena@yourvisioncoachacademy.se eller via kontaktformuläret nedan. Meddela hur du önskar göra gällande övernattning och eventuella allergier.

Ps. om det regnar eller är för varmt ute, kan vi göra övningarna inomhus i salen. Ds.