Categories Menu

Själens längtan

Omslag Själens Längtan Helena Omfors

Nu är min bok äntligen klar! Under 15 års tid har jag skrivit om min inre och yttre resa. Allt är nu sammanställt i en bok på 376 sidor, med fokus på livets gåtor, lärdomar och nycklar. Du kan beställa boken genom att maila helena@yourvisioncoachacademy.se Pris är 239 kr inkl. frakt. Eller beställa via Adlibris, Bokus, bokhandlar eller bibliotek.

Här nedan kommer en kort beskrivning av boken.

När jag insåg att jag inte kände kärlek till mig själv och mitt liv, förstod jag att jag hade en lång väg att vandra. Jag behövde ge mig tid och utrymme för att lära känna mig själv och fråga mig: Vad känner jag? Vem är jag? Hur vill jag leva mitt liv?

En ingivelse tog mig till en andlig lärare, hon skakade om mig. Min kropp och mina känslor väcktes till liv. En spirituell man dök upp. Han ville stödja mig på min resa. Jag fick uppleva nya dimensioner av livet. Det var som om en helt ny värld öppnade sig för mig.

Nu ställdes jag inför mitt livs svåraste och mest smärtsamma val – skulle jag skilja mig eller offra mig själv för mina barn? Trots rädslor, sorg och skuld valde jag att följa mitt hjärta.

Resan har varit lång och tuff, men även spännande och underbar. Nu lever jag mitt liv som mig och känner kärlek till det liv jag skapat.

Jag vet att det är många som har liknande resor och att det tidvis känns ensamt och svårt. Med min bok vill jag inge hopp, mod och styrka. Jag vill visa att det är möjligt att hitta vägen hem till sitt eget hjärta.

”På ett självutlämnade sätt, men ändå med stor integritet, och med berättarkraft berättar Helena om sin långa väg till ett helt och fullständigt liv i harmoni med sig själv. Jag fick många aha-upplevelser och många insikter om min egen väg för att nå det jag längtar efter, min själs längtan. Även om mitt mål ser annorlunda ut än Helenas så gav hennes berättelse mig en extra kick; när man följer sitt hjärta så finner man sin väg och man finner kraft att övervinna hindren. Jag kunde inte släppa boken förrän den var slut och i helgen ska jag läsa den igen.” Christel Dahlberg

”Jag kan varmt rekommendera Själens längtan till alla! Tack Helena för din viktiga bok! Alla har vi vår egen resa, vårt eget liv och egna val och jag är så tacksam att du delat med mig av din resa och dina erfarenheter.” Ulrika

”Helt underbart att en författare delar med sig från sin själs resa som Helena gjort. Hennes värdefulla resa för hennes egen skull, streckläste jag under en kväll och kunde inte släppa boken. Jag rekommenderar varmt denna boken där man kan få följa denna öppen hjärtliga och fängslande resa.” Casena

 

Share Button