Categories Menu

Coachutbildning

Du kan gå 5 dagars intensivutbildning i coaching för 9 000 kr eller hela utbildningen för att bli diplomerad coach för 19 000 kr! Utbildningen är ICF ackrediterad och ger möjlighet till internationell certifiering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachutbildningen erbjuds fyra gånger per år, vanligtvis i januari, april, juli och oktober. Utbildningarna ges på Bönnarpsgård Kursgård & helhetscenter strax utanför Malmö. Här erbjuds hälsosam och vegetarisk mat, skön atmosfär och övernattning.

Utbildningen bygger på de elva kärnkompetenserna enligt International Coach Federation. Den är också influerad av co-active coaching, en mer dynamisk form av coaching.

I utbildningen ingår följande:

  • ICF’s 11 kärnkompetenser (Etik & professionalism, coachingöverenskommelsen, förtroende & närhet, coachnärvaro, aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, direkt kommunikation, skapa medvetenhet, utforma handlingar, planering & målformulering, hantera framsteg & ansvarstagande)
  • Co-Active coaching (Dynamisk form av coaching som bygger på gestaltpsykologi och drama)
  • Coachande förhållningssätt
  • Coachingrelationen
  • Praktiska övningar
  • Coachverktyg
  • GROOW – en enkel metod för coaching
  • Rollspel
  • Visualiseringsövningar
  • Avslappningsövningar & medveten närvaro

Utbildare

Helena turkos tokglad

Jag, Helena Omfors, är den som håller i utbildningen och den enda som undervisar. Sen 2010 har jag utbildat över 30 grupper i coaching och coachat mer än 3 500 timmar. Jag känner mig med andra ord trygg både i rollen som coach och som utbildare, men tycker fortfarande att det är otroligt spännande. Varje människa är unik och varje grupp likaså.

Jag är beteendevetare från Lunds universitet, professionell certifierad coach, utbildad i co-active coaching, yogalärare, massör och reiki master. Sen 2008 driver jag Bönnarpsgård Kursgård & helhetscenter. Jag är också författare till böckerna ”Själens längtan”, ”Hitta din väg och ditt sanna jag” och ”Familjelycka med coachande föräldraskap”. Coaching och personlig utveckling är en stor  del av mitt liv.

Vad jag har upptäckt är att den utbildning jag erbjuder ger mycket egen utveckling till deltagarna. Resan till coach är inte bara en resa i kompetensutveckling, den är lika mycket en resa i personlig utveckling – för den som önskar.

Datum för coachutbildningar 2016

15-19 april, Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter, Svedala (strax utanför Malmö) + 14-15 juli för diplomering.

4-8 juli, Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter, Svedala (strax utanför Malmö) + 15-16 september för diplomering

Den 24-28 oktober 2016 + 12-13 januari 2017

Pris

Kurs i coaching – 5 dagars utbildning inkl. mat och utbildningsmaterial – 9 000kr (ex moms för företag)

Utbildning diplomerad coach – 5 dagar + 2 uppföljningsdagar, diplomering, mat, material, 3 tim coaching,  3 tim handledning – 19 000kr (ex moms för företag)

Om du önskar övernatta på Bönnarpsgård i samband med utbildning kostar det 500 kr/dygn inkl mat (ex moms för företag). När du går utbildning i Spanien tillkommer kostnader för boende och resa.

Delbetalning är möjligt vid utbildningar i Sverige.

Hör gärna av dig för mer information!

Tel 0733 97 89 33

Mail helena@yourvisioncoachacademy.se

 

Share Button