Categories Menu

Reikibehandling

Reiki är en tusentals år gammal healingform som är mycket kraftfull för såväl läkning, lindring, avslappning, stressreduktion som för den personliga utvecklingen. 

Reiki skiljer sig från andra metoder genom att reikiutövaren inte styr eller manipulerar energin medvetet, utan endast fungerar som en kanal. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

Du kan komma för reiki när du har värk, spänningar, smärta, har behov av att slappna av, komma i balans, få personlig utveckling eller ha en skön stund. När du får reiki utan att ha fått massage innan, har du kläderna på och ligger på en massagebänk. Jag håller mina händer i olika positioner till avslappnande bakgrundsmusik. Du kan få reiki som en chakrabalansering eller lokalt på ett ställe där du har värk eller smärta.

Det går även att få reiki på distans. Då ringer du eller mailar för att boka en tid.

Jag har praktiserat reiki sedan 2007 och är Usui Holy Fire ll Reiki Master, vilket innebär att behandlingarna är starkare och att jag kan utbilda andra i reiki. Eftersom jag har mediala förmågor kan du om du önskar få budskap i samband med behandlingen.

Pris för 1 timmes reikihealing är 700 kr. Plats för behandling är Bönnarpsgård Kursgård, Bönnarpsvägen 166, 233 92 Svedala. Boka tid via helena@yourvisioncoachacademy.se , 0733 97 89 33 eller via bokadirekt. 

Händer reiki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button