Categories Menu

Reiki Master Usui Holy Fire II 14-16 maj 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reiki Master utbildningen är för dig som har gått minst Reiki I, Reiki II och Reiki III/ART. Du kan gå utbildningen för din egen skull; för att utvecklas personligen, få egen läkning och få mer kraft i dina reikibehandlingar. Du kan också gå för att öppna upp för möjligheten att undervisa andra i Reiki.

I utbildningen ingår:

– Tändningsförberedelse inför tändningen av Holy Fire – en utrensning av det gamla och förberedelse för den nya reikienergin.

– 2 Tändningar av Holy Fire (tidigare initiering) – en aktiviering av den nya reikisymbolen Holy Fire som ger mer kraft och effekt till din reiki och dina reikibehandlingar.

– Helande eld tändning – för att hela och förlåta det som varit jobbigt i det förflutna.

– Upplevelser (inre resor under helande) enligt Usui Holy Fire II.

– Helande upplevelse att göra på klienter

– En genomgång av kursupplägg för samtliga kurser inom Reiki UsuiHoly Fire II så att du sen kan leda kurser.

– Du får en helt ny manual med allt du behöver för att kunna undervisa.

I mån av plats kan du få möjlighet att assistera vid en reikikurs som jag håller i.

När jag undervisar följer jag internationella riktlinjer och använder material som tagits fram av William Lee Rand. De har sin grund i Usui Reiki och är utökade med Holy Fire II.

Datum är den 14-16 maj Tid 9.30-16 alla dagar. Pris är 6900 kr inkl. mat och material.

Jag som leder utbildningen gick min första reikikurs 2007 och har sen dess utövat reiki. Under 2008 gick jag reiki II och 2015 gick jag Reiki III ART och Reiki Master Usui Holy Fire. I maj 2016 uppgraderades jag till Reiki Master Usui Holy Fire II. Jag har lett ett flertal reikikurser och utövar reiki dagligen sen 2007. Reiki är en stor del av mitt liv med andra ord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share Button