Categories Menu

Medial vägledning

När jag ger medial vägledning kan jag i förväg kanalisera budskap till dig från andevärlden. Detta får du med dig i skrift eller via mail. Efter det berättar jag vad jag ser, hör och känner med hjälp av mina mediala förmågor. Jag får bilder, ord, budskap och kan även känna fysiska symptom i min kropp som är kopplade till dig. Det kan handla om din relation till dig själv, relationen till andra, arbete, familj, ekonomi, boende, din livssituation, livssyfte eller annat som är viktigt för dig just nu. Under en medial vägledning kan du få hjälp att förstå dig själv och ditt liv bättre samt få vägledning i hur du ska gå vidare på det sätt som gynnar dig.

Det kan också bli så att någon från andevärlden vill komma igen för att kommunicera med dig, genom mig. Jag beskriver då den som vill kommunicera och förmedlar sedan budskap.

Det kan vara svårt att medialt vägleda sig själv, det är därför medial vägledning kan vara till stor hjälp. Men det är ändå så att du själv känner av vad som känns sant för dig och det är du själv som sen gör dina egna val. Andevärlden liksom jag har stor respekt för din fria vilja.

Under många år har jag arbetat med min egen personliga och andliga utveckling. Jag har gett kroppsbehandlingar och kurser i reiki, massage och coaching. Jag har även öppnat upp mina chakran med hjälp av de andliga lärarna Bhuvaneswari Devi och Mirabai Devi, vilket lett till en renare kanal till andevärlden. För många år sen gick jag min första mediala utvecklingskurs för Marianne Malmström. I maj 2016 gick jag en kurs för Jörgen Gustavsson. Jag går även på Arthur Findley College för att förädla mina förmågor vidare. Det är otroligt spännande med det mediala.

Pris för 1 timme per telefon + förberedande kanalisering i skrift 850 kr

Pris för 1 timme på Bönnarpsgård + förberedande kanalisering i skrift 900 kr

Boka tid gör du via www.bokadirekt.se 

Du kan också skicka ett mail med en önskan om medial vägledning via mail. Det kan vara en allmän kanalisering eller så kan du skriva vad du önskar hjälp med. Pris 300 kr.

Betala kan du göra via swish, faktura eller kontant på plats.

Share Button