Categories Menu

Medial utvecklingskurs 8-9 juni

Vill du utveckla dina mediala förmågor? Tycker du att det är spännande med andevärlden och deras budskap? Vill du ha ytterligare bevis på att andevärlden kan kommunicera med oss?

På kursen får du göra vägledd meditation för att öppna upp dina chakran och din kanal till andevärlden. Genom olika övningar i grupp tränar du upp det mediala seendet, hörandet och kännandet. Jag berättar hur vi gör för att få kontakt med kommunikatörer/avlidna anhöriga från andevärlden för att förmedla budskap. De som önskar får möjlighet att prova på. Inga förkunskaper krävs men det är en fördel om du mediterat, känner att du har en stark intuition, är van vid att lyssna på dina sinnen eller har upplevt viss medialitet.

Som lärare skapar jag en trygg, lugn och avslappnad atmosfär. Var och en utgår från sin förmåga och sina förutsättningar, men jag utmanar också en aning så att du vågar prova på och hitta tillit.

Kursinnehåll:

  • Jag berättar kort om hur jag utvecklat mina mediala förmågor och hur jag använder dem
  • Vilka olika sorters förmågor det finns
  • Varför vi ger medial vägledning och vad det innebär
  • Övningar som öppnar upp våra mediala förmågor och vår kanal till andevärlden
  • Vad och hur kan vi/bör vi säga – etik
  • Prova på med hjälp av olika verktyg
  • Prova på att kanalisera budskap skriftligen
  • Prova på att vägleda med hjälp av andevärlden
  • Samtal och frågor i grupp

Om kursledaren

Jag Helena Omfors har under många år utvecklat mina mediala förmågor genom yoga, meditation, visualisering, coachande arbete, kurser, reiki och massage bland annat. Jag har själv även gått i mycket andlig och medial vägledning. Två andliga lärare har hjälpt mig att öppna upp mina chakran vilket gjorde mig klart seende. För 8 år sen gick jag en kurs i medial utveckling och i maj 2015 ännu en. Då var det som om mina förmågor exploderade. Jag förstod att jag var både klärsentient (klart kännande), klärvoajant (klart seende), kläraudient (klart hörande) och hade förmågan att låta kommunikatörer från andevärlden visa sig i min kropp och i mitt kroppsspråk. Jag kanaliserar även budskap i skrift. För att utveckla mina förmågor ytterligare har jag gått på Arthur Findlay College i Stansted.

Det hela har varit omtumlande men otroligt häftigt. Jag verkligen brinner för att få vara en kanal för andevärlden  – framförallt för att bidra till att allt fler ser sina sanna andliga jag och börjar förverkliga sig själva. Den mediala vägledning jag ger handlar ofta om personlig utveckling, läkning, förlåtelse, försoning och vägledning vidare i livet samt hem till det sanna jaget.

Jag tänker mig en grupp på 10 personer. Anmälan gör du via helena@yourvisioncoachacademy.se eller 0733 97 89 33. Varmt välkommen!

Datum: 8-9 juni

Tid: 9-16.30

Plats: Bönnarpsgård Kursgård i Svedala.

Priset: 2500 kr inkl. fika och lunch. Om ni kommer 2 personer som känner varandra får ni det för 4000 kr/2 personer.

Nästa kurs är den 12-13 augusti.

Share Button