Categories Menu

Massage med heta stenar

hotstone-1_163441706Har du stress i kroppen? Har du svårt för att slappna av? Har du spänningar och värk? Eller vill du bara ta hand om dig själv och njuta en stund?

Massage med heta stenar ger jag utifrån din kropp, dina behov och dina önskemål. Du kan få en lugn, skön och mjuk massage eller en tuff och djupgående massage. Massagen ges med oljor och varma stenar till skön och avslappnade musik.

Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och återställa balansen. Ett massagetag med varma stenar motsvarar ungefär sex massagetag med händerna.

Massage med heta stenar är en perfekt behandling för den som vill varva ner och återhämta sig både kroppsligt, mentalt och själsligt. Men massagen är inte bara ett av de bästa botemedlen mot stress utan har även en rad andra positiva effekter såsom smärtlindring, giftutrensning, cellförnyelse, förbättrad sömn, ökad blodcirkulation och ett stärkt immunförsvar. Behandlingen är djupt avslappnande och ger ny energi och kraft.

Massage med heta stenar är inget nytt påfund. Det har utövats av folket på Hawaii sen urminnes tider – både för fysisk och själslig healing. Enligt dem stimulerar massagen även meridianer och chakran samt frigör blockeringar av energi.

Boka tid kan du göra via Bokadirekt eller info@yourvisioncoachacademy.se eller 0733 97 89 33.

Pris:   700 kr/1 timme, 990 kr/1,5 timme

Share Button