Categories Menu

Yoga/självutveckling

Det jag själv mår bra av vill jag ge till andra…

Hjärtchakrat

När jag första gången provade yoga 2004 tyckte jag att det var alldeles för långsamt. Det gjorde mig irriterad, rastlös och frustrerad. Jag gav det en chans till året efter. Då blev jag istället emotionell, närvarande och avslappnad. Jag kom i närmare kontakt med mina känslor och hittade ett inre lugn jag inte visste fanns. Yogan har haft en värdefull roll i mitt liv sen dess. Jag har använt yoga för att slappna av, lindra fysiska smärtor, stilla sinnet och hitta lugn. Det har gett mig självkännedom, kroppskännedom och jag har kommit i kontakt med min inre röst och fått andlig vägledning. Yogan har också gett mig större välbefinnande, positiv inställning till människor och livet samt även euforiska känslor.

Jag har lärt mig yoga av lärare i både Kanada och Sverige. Bhuvaneswari Devi, min första andliga lärare, lärde mig andningsövningar, meditationsövningar och yogaövningar. Gurudass Kaur lärde mig mantrasång och lekfull yoga grundad i kundaliniyogan. Ann Arnesson utbildade mig inom yinyoga. Min mamma som är certifierad kundaliniyogalärare har funnits vid min sida när jag behövt svar på mina frågor.

Den yoga jag leder är baserad på kundaliniyoga och yinyoga. Men eftersom jag själv intresserar mig mycket för självutveckling och självläkning, lägger jag även in det i mina klasser. Singing Crystal Bowls har jag med för att de bidrar till djupare avslappning, självläkning och förstärker intentioner. Jag använder även reiki för avslappning och självläkning. Under mina klasser kan jag även dela med mig av livserfarenheter, kunskap om människan ur ett holistiskt perspektiv och dela med mig av olika tips för välmående.

Under våren 2017 erbjuder jag endast chakraresan i grupp på söndagar kl.16-17.30 samt en utbildning av ledare i chakraresan. Men du kan komma individuellt eller boka en klass för en grupp.

Hör gärna av dig om du vill veta mer eller anmäla ditt intresse.

Tel. 0733 97 89 33. Mail helena@yourvisioncoachacademy.se

Varmt välkommen till ett skönare liv!

 

 

Share Button