Categories Menu

Intuitiv healingmassage

fh_092010_001

Många fysiska smärtor och spänningar har en underliggande orsak. Det kan vara så att orsaken handlar om ditt sätt att förhålla dig till dig själv, till andra eller till livet.

Ibland handlar smärtorna om hur andra förhåller sig till dig. De kanske lånar din kraft och åker snålskjuts på din energi och styrka, med din omedvetna eller medvetna tillåtelse. Deras rädslor och oro hindrar dig och skapar ett inre motstånd.

De till synes fysiska smärtorna kan också bero på tidigare livserfarenheter som gör sig påminda. Din kropp ger dig smärtan för att du ska ta reda på orsaken och få möjligheten att frigöra den.

Vid intuitiv healingmassage ger jag djupgående massage i kombination med energibehandling (reiki). Massagen frigör spänningarna och energin påskyndar processen. Med hjälp av aurarening, förut kallad andlig kirurgi, tar jag med din tillåtelse bort den energi som begränsar dig från att leva livet som dig fullt ut. När blockeringen är borttagen fyller jag på med reiki (andligt styrd energi). Det gör jag för att fylla det tomrum som skapats med en skön energi av välbehag.

När jag behandlar får jag budskap som jag förmedlar till dig. Det kan vara budskap i form av bilder, ord och hela meningar. Dessa budskap hjälper dig att förstå vad som orsakar smärtan. På så vis kan du med din medvetenhet förhindra att det händer igen. Budskapen är vägledande och stärkande.

Du har rätt att leva i en smärtfri kropp. Du har rätt till din egen energi och kraft. Du har också rätt att leva livet såsom känns rätt för dig i själ och hjärta – utan att låta dig hindras av tidigare erfarenheter eller andra människor.

En behandling bör vara på minst en timme, men den kan med fördel pågå i 1.5 till 2 timmar.

Pris för 1 timme är 700 kr.

 

Om mig

Jag som ger behandlingen är reiki master enligt Usui holy fire II, professionell certifierad coach, massör, andlig vägledare, beteendevetare och yogalärare. Sen 2007 har jag utövat reiki och sen 2008 arbetar jag som coach och massör. Den andliga vägledningen har utvecklats i mitt arbete med mig själv och med mina kunder. Jag har även gått kurser i medial utveckling och shamanism (Munay Ki).

Boka tid

Du kan boka tid med mig via Bokadirekt, via telefon 0733 97 89 33 eller mail helena@yourvisioncoachacademy.se

Jag tar emot på Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter, men besöker ibland även andra platser. Om ni är några stycken som vill att jag kommer till er, går det bra att boka in även det. Priset kan dock förändras något beroende på resavstånd. Varmt välkommen att höra av dig!

Share Button