Categories Menu

Hela dig själv och ditt liv

Individuellt program på 6 veckor i självutveckling

Eftersom jag själv blivit hjälpt till ett bättre mående av coaching, yoga, massage och healing – vill jag erbjuda detsamma till andra.

P1040737s

När du väljer att gå detta program – då väljer du att ta hand om dig själv i både kropp, tanke, känsla och själ. Under sex veckor träffas vi en gång i veckan 1,5 timme åt gången. Vi börjar med ett coachande samtal kring ditt mående och din livssituation för att se vad du önskar förbättra. Efter det gör vi antingen yoga, andningsövningar, meditation eller går direkt över till behandling. Behandlingen består av massage, ibland med heta stenar och reikihealing. Om du är mottaglig för vad din kropp och själ har för budskap – förmedlar jag det min intuition och din kropp vill förmedla till dig. På så vis kan vi snabbare frigöra eventuella blockeringar.

Under dessa sex veckor vill jag också att du skriver dagbok utifrån särskilda rubriker och att du regelbundet gör de övningar du får av mig. Jag kan inte ensam hjälpa dig till ett bättre mående och större nöjdhet i din livssituation – det är först när du själv väljer att ta aktiv del i din egen helande process som verkliga och bestående resultat kan uppnås.

Om du känner dig osäker på om detta program är för dig kan du ringa mig. Du kan också komma en gång för att prova. Pris per gång är 900kr.

Varmt välkommen att höra av dig till helena@yourvisioncoachacademy.se eller 0733 97 89 33.  Eller boka direkt via länken http://www.bokadirekt.se/places/yourvision-coach-academy-ab-svedala-2568

Share Button