Categories Menu

Företag

Coaching och utbildning – företag och organisationer

Jag erbjuder utbildningar, kurser, föreläsningar och coaching till företag och organisationer.

Coaching

Coaching är ett fantastiskt verktyg när man vill sätta upp tydliga mål och få mod, motivation och energi att uppnå sina mål. Det kan handla om gemensamma mål eller individuella mål, kortsiktiga och långsiktiga. Jag kan coacha en person, ett par, ett team eller ledningsgruppen. Coaching ges på er arbetsplats, på min kursgård eller per telefon.

Utbildning

Jag utbildar i coaching, coachande ledarskap, personligt ledarskap, att coacha grupper och håller kurser i självutveckling. Ett coachande ledarskap innebär att man ser och lyssnar på sina medarbetare, är närvarande, skapar förtroende och ger dem ansvar för att skapa engagemang, motivation och delaktighet. Under mina kurser i självutveckling lär deltagarna känna sig själva på ett djupare plan, stärker sitt egenvärde, självkänsla och självförtroende. De får även verktyg för att hitta ett inre lugn, större närvaro och fokus – viktiga ämnen för såväl chefer som medarbetare.

Jag kan komma till er, ni kan komma till min kursgård Bönnarpsgård eller så bokar vi in oss i en konferenslokal eller konferenshotell i Sverige eller i Sitges, Spanien.

Min stora passion i livet är att inspirera människor till ökad medvetenhet, utveckling, växande och förverkligande av visioner och drömmar. Jag kan göra det under en timmes föreläsning, några timmars workshop eller under flera dagars utbildning. Hör av dig så kan vi se vad som passar just dig och ditt företag.

Om mig
Jag har en fil.kand i psykologi. Efter mina studier vid Lunds universitet arbetade jag inom rekryteringsbranschen i Stockholm. Jag rekryterade chefer, ledare och specialister under ett par år. Livet tog mig till Santiago i Chile. Där arbetade jag med försäljning gentemot internationella företag och ambassader, samt var diplomathustru. Efter tre år i Chile flyttade jag och familjen vidare till Ottawa, Kanada. Där drev jag egen verksamhet inom mindfulness och kreativt skapande. Efter fyra år i Kanada flyttade jag tillbaka till Sverige. Jag blev regionansvarig för Source i Malmö – ett Stockholmsbaserat rekryterings- och konsultföretag. Här arbetade jag med rekrytering till de flesta branscher inom näringslivet samt till offentliga myndigheter.

År 2008 utbildade jag mig till coach och startade Bönnarpsgårds kursgård strax utanför Malmö och företaget YourVision – som sen 2011 heter YourVision Coach Academy AB. I mitt företag har jag drivit ett flertal projekt inom företagande i samarbete med Region Skåne och Tillväxtverket. Jag har arbetat som konsult till Arbetsförmedlingen och till Svedala kommun. Utöver det har jag sen 2010 hållit 37 utbildningar i coaching enligt ICF, hållit kurser i det coachande ledarskapet, gruppcoaching och karriärcoaching. Jag har coachat över 4000 timmar samt handlett mina coachelever i deras coachingarbete. Sedan några år tillbaka är jag ICF Professionell certifierad coach.

Jag är även yogalärare, meditationslärare och reiki master med en helhetssyn på människan. Min förmåga att vara medvetet närvarande, fokuserad och samtidigt avslappnad har jag lärt mig genom yogan och meditationen. I mina utbildningar kan jag därför även lära ut avslappningstekniker som skapar bättre fokus, mer närvaro, harmoni och balans i såväl arbetsliv som privatliv – ett bra sätt att förebygga utbrändhet och stress samt skapa större välmående och trivsel.

För övrigt har jag gett ut böckerna “Familjelycka med coachande föräldraskap”, “Själens längtan” och “Hitta din väg och ditt sanna jag”. Under mina år som coach, utbildare och projektledare har jag coachat många i att hitta sin vision i livet och att hitta samt förverkliga företagsvisioner. Jag är alltså en van föreläsare och utbildare som fascineras av att inspirera andra till medvetenhet, växande och utveckling.

För mer information är du välkommen att kontakta mig på 0733 97 89 33 eller helena@yourvisioncoachacademy.se

helena-nara-turkos-profilbild

 

 

Share Button