Categories Menu

Coaching

Coaching av ledare, ledningsgrupper, team och medarbetare

Make people grow and business flow

Coaching är ett fantastiskt verktyg för personlig utveckling, teamutveckling och verksamhetsutveckling. Genom coaching sätter vi upp tydliga mål, utformar motiverande handlingsplaner, skapar engagemang och drivkraft. Genom coaching uppnår vi önskade resultat och förverkligar visioner. Coaching utmanar människor till utveckling och till att använda sin fulla potential.

Jag coachar både individer, par och grupper. Det kan vara alltifrån en timmes coaching till en heldag med en person, ett team, ledningsgruppen eller hela företaget (upp till 20 personer). Det kan vara löpande under en kortare eller längre period.

Om någon saknar motivation till sitt arbete eller inte längre har en naturlig plats i organisationen, kan jag även erbjuda coaching vidare i arbetslivet.

Den coaching jag erbjuder följer ICF’s riktlinjer (International Coach Federation). Jag är ICF Professionell certifierad coach med 9 års erfarenhet av att coacha professionellt. Tidigare har jag arbetat som rekryteringskonsult, karriärcoach och projektledare inom arbetsmarknadsprogram samt företagande. Jag har en fil.kand i psykologi och har gått flertalet utbildningar i företagande och ledarskap. Framförallt brinner jag för att se människor utvecklas och växa enskilt och i grupp.

Hör av dig för mer information och ett upplägg som passar just dig och din organisation!
Tel.0733 97 89 33 helena@yourvisioncoachacademy.se

Share Button