Categories Menu

Coaching

Helena Omfors & YourVision Coach Academy erbjuder coaching till såväl privatpersoner som företag och organisationer. En investering som ger resultat!

Coachingen är kraftfull, djupgående och visionär – den är för dig som är beredd att ta ansvar för dig själv, dina relationer och ditt liv både privat och professionellt! För dig som vill leva livet fullt ut!

Som coach ställer jag kraftfulla frågor som skapar medvetenhet, klarhet och djupa insikter. Frågor som får dig att förstå dig själv på djupet, dina relationer, dina beteendemönster och ditt liv. Jag speglar och utmanar dig genom att berätta vad jag ser, hör och upplever och använder min väl intuition för att ge nya perspektiv och dimensioner. Du väljer ämne och mål – utifrån det utforskar vi tillsammans och skapar handlingar och nya förhållningssätt för att du ska nå dina mål. Min uppgift är att stärka dig i din tro på dig själv, mod att gå din egen väg och förverkliga dina visioner.

Kom själv för individuell coaching. Kom med din partner för att fördjupa och utveckla relationen. Kom med kollegorna för att förbättra kommunikationen, utveckla relationerna och förverkliga visionerna!

Boka tid idag för individuell coaching, parcoaching eller coaching för ledningsgruppen eller arbetsteamet. Ring 0733 97 89 33, maila helena@yourvisioncoachacademy.se eller gå till Boka direkt!

Boka tid

Coaching kan handla om:

  • Relationen till dig själv – självbild, självkänsla, självförtroende, personlig utveckling, önskningar, drömmar, din väg i livet, självförverkligande.
  • Relationen till andra –  kolleger, medarbetare, partner, syskon, vänner, barn eller andra.
  • Kärleksrelationen – hur har ni det och hur önskar ni ha det.
  • Ledningsgruppen – för tydligare mål och handlingsplaner, bättre gemenskap och tydligare kommunikation.
  • Ledarskapet – vem är du som ledare, hur önskar du vara, vad vill du uppnå och hur.
  • Arbete – trivsel, utveckling, relationer, förändring, ledarskap eller liknande.
  • Föräldraskap – vem är du som förälder, hur vill du vara, vad behöver du förändra och liknande.
  • Företagande – starta eller utveckla egen verksamhet, växa i din roll som företagare.
  • Livsuppgift – att se vad du har för unika förmågor, egenskaper och erfarenheter för att kunna använda dem i ditt arbetsliv. Att undersöka vad du innerst inne längtar efter att göra och hur du gör dina visioner verkliga.

Jag som coachar heter Helena Omfors. Jag är professionell certifierad coach enligt International Coach Federation och utbildad i Co-active Coaching, CTI, London. Sen 2008 har jag coachat över 4 000 timmar och utbildat i coaching mer än 38 gånger. Jag har en fil.kand i psykologi från Lunds Universitet och har tidigare arbetat med rekrytering av chefer och specialister till privat och offentlig verksamhet.

Inte minst har jag gjort ett gediget arbete med min egen personliga utveckling sen 2005 både privat och professionellt.

Utöver detta har jag skrivit tre böcker: Själens längtan, Hitta din väg och ditt sanna jag, Familjelycka med coachande föräldraskap. Jag driver Bönnarpsgård kursgård och håller kurser i reiki, yoga, meditation och självutveckling. Mitt perspektiv på människan är holistiskt. Jag arbetar med det fysiska, mentala, emotionella och själsliga. Mitt mod att våga utmana och mitt stora hjärta är mina styrkor.

Känner du att du/ni behöver coaching? Då är du varmt välkommen att kontakta mig för att boka en tid. Du kan göra det via mail helena@yourvisioncoachacademy.se eller via telefon 0733 97 89 33.

Du kan även boka tid via Bokadirekt. Jag har mottagning på Bönnarpsgård, Bönnarpsvägen 174 i Svedala. Coaching fungerar också utmärkt på Skype och telefon.

Boka tid

Share Button