Categories Menu

Coaching

Coaching är något som går att tillämpa på hela människan och hela livet – i såväl privatliv som arbetsliv. Coaching bygger på tron att människan är kompetent, kreativ och resursstark med svar och lösningar inom sig.

Jag som coach ställer frågor till dig som skapar medvetenhet och en djupare förståelse – för både vem du är, vad du önskar, känner och tänker. Jag lyssnar på hela dig och förmedlar det jag ser, hör och upplever – som en spegel av ditt medvetna, omedvetna och undermedvetna. Du väljer själv vad du vill bli coachad i och vad du vill ha som mål med coachingen. Jag stöttar dig, utmanar dig och för dig närmare din inre kärna likväl som dina visioner.

Du kan komma till mig för coaching gällande till exempel:

  • Relationen till dig själv – självbild, självkänsla, självförtroende, personlig utveckling, önskningar, drömmar, livsväg, självförverkligande.
  • Relationen till andra –  kolleger, medarbetare, partner, syskon, vänner, barn eller andra.
  • Arbete – trivsel, utveckling, relationer, förändring, ledarskap eller liknande.
  • Föräldraskap – vem är du som förälder, hur vill du vara, vad behöver du förändra och liknande.
  • Företagande – starta eller utveckla egen verksamhet, växa i din roll som företagare.
  • Livsuppgift – att se vad du har för unika förmågor, egenskaper och erfarenheter för att kunna använda dem i ditt arbetsliv. Att undersöka vad du innerst inne längtar efter att göra och hur du gör dina visioner verkliga.

Du kan komma för individuell coaching, parcoaching, familjecoaching eller gruppcoaching.

Känner du att du behöver coaching? Då är du varmt välkommen att kontakta mig för att boka en tid. Du kan göra det via mail helena@yourvisioncoachacademy.se eller via telefon 0733 97 89 33.

Du kan även boka tid via Bokadirekt. Jag har mottagning på Bönnarpsgård, Bönnarpsvägen 174 i Svedala. Coaching fungerar också utmärkt på Skype och telefon.

Boka tid

Share Button