Categories Menu

Chakraresan – yoga, meditation & personlig utveckling

Chakraresan – En resa genom dina chakran

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välkommen på en resa genom dina chakran. Hela livet finns representerat i våra chakran. Varje chakra är kopplat till kroppsorgan, körtlar och nervsystem. De är också kopplade till vår medvetenhet. När våra chakran är i balans är livet i balans.

På kursen får du djupgående kunskap om chakrasystemet. Du lär dig yogapass och meditationer för respektive chakra samt får övningar och verktyg som skapar medvetenhet, öppnar upp, utvecklar och balanserar. Kursen går under 9 söndagar och varje pass är på 1,5 timme. Mellan gångerna gör du passen och övningarna hemma för bästa resultat. Vi har även ett forum på FB för kommunikation med mig och de andra deltagarna.

Jag som håller i kursen har utövat kundaliniyoga sen 2005 och undervisat sen 2008. Under 11 år har jag aktivt arbetat med mina egna chakran med hjälp av andliga lärare, yoga, reiki och meditation. De senaste åren har jag undervisat i chakrayoga och fascineras ännu vilka häftiga effekter det har på oss själva, vår utveckling, vårt mående fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligen. Och hur det påverkar våra liv. 

Kursen startar den 5 februari 2017. Pris för kursen är 1700 kr inkl. häften för respektive chakra.

Varmt välkommen på en spännande och utvecklande resa genom dina chakran!
Helena Omfors

OBS! Denna termins chakraresa är fulltecknad. Om du är intresserad av nästa är du välkommen att kontakta mig på helena@yourvisioncoachacademy.se 

Share Button